dilluns, 21 de març del 2011

Open Tàctic Sant Gregori

La primera prova de l'Open Tàctic de btt que es va disputar el dissabte a la tarda a Sant Gregori, va resultar mes que profitosa per l'equip; cinc van ser els corredors que van prendre part a la cursa i quatre d'ells van pujar al podi.

El circuit, tot i les pluges caigudes entre setmana, estava en bones condicions, però amb el pas dels corredors es va anar deteriorant, i el que en principi eren quatre basses mal comptades, es van acabar convertint en tot un pasteral. Això va tornar a passar factura a la mecànica de mes d'un corredor, tal i com va succeir fa una setmana enrere a Banyoles.

Amb una puntualitat a la qual no estem acostumats començaven les curses a les quatre de la tarda. Els primers en arrancar van ser els Èlits/Sub-23 que havien de donar quatre voltes al circuit. En aquesta cursa hi havia Ever Alejandro Gómez que va mantenir en els primers compassos de la cursa un duel amb Ventura per la victòria. Això li va acabar passant factura i al final va cedir fins i tot la segona plaça en favor de Camps, entrant 3er de la general i 2on Sub-23. També participava aquí Aleix Fàbregas, que després de sortir bastant endarrerit per no tenir graella, remuntava posicions fins a finalitzar 4rt de la general i 2on Elit.

En la segona sortida dels Màsters-30/Júniors, disposats a donar també quatre voltes al circuit, participava Beni Montero, que no va tenir gaire bones sensacions durant la cursa, i patint molt, va poder finalitzar 5è de la general i 5è Màster-30.

Per ultim, en la cursa dels Veterans/Cadets/Fèmines, amb tres voltes per davant, teníem a Oriol Ruiz que va tenir una mes que satisfactòria estrena a terres Gironines, ja que va finalitzar 6è de la general i 1er Cadet. Darrere seu entrava Ramon Rosanas en 8ena posició de la general i 1er Veterà-50, mostrant-se, un cop, mes intractable en la seva categoria.

L'Open Tàctic de btt continuarà dintre de 15 dies, i ho farà ni mes ni menys que a Fornells de la Selva, en la cursa que organitza el nostre club. Podeu consultar totes les classificacions de la jornada aquí. Avui, en comptes de penjar unes fotos d'acció, posarem les dels podis, que be que s'ho valen: