dilluns, 10 de gener del 2011

Campionat Espanya Cx Zamora

Aquí us deixem amb la crònica de Bojos pels pedals, que van viure en primera persona els Campionat d'Espanya de ciclocross:

"Ja hem tornat després de passar quatre grans dies a Zamora, on es disputaven enguany els Campionats d'Espanya de Ciclocròs. El circuit, canviat en nombroses ocasions, finalment es va disputar sobre el Parc Valorio, impressionant per la seva expansió i pel seu ventall de possibilitats que ofereix a nivell lúdic o esportiu.....era impressionant: tècnic, un parell de zones a peu més un parell de trams d'escales, moltes corbes, fang el just i tot cobert d'herba, que no permetien avançaments senzills i la sortida era molt important. El temps ens va respectar els quatre dies que hi vam estar, plovent només abans de cada carrera un cop estava tothom col·locat, i a l'acabar aquesta, perquè la gent desallotjés....semblava fet expressament!!

Pel que fa als resultats; Xavier Martí, tot i sortir molt enrederit (31ena posició), va poder completar una brillant actuació, finalitzant 7è veterà-40 i quedant molt a prop de la resta de participants tot i els problemes lumbars que arrossegava.

Adrià Martí, que sortia a l'última fila de la graella, va poder completar una molt bona cursa en el seu primer any Sub-23, tot i que a mitja carrera va tenir algun problema que el va fer perdre posicions. Va estar molt més a prop de rivals de l'any passat i va acabar en una meritòria 37ena posició."


PD: destacar també la meritòria tercera plaça en categoria femenina absoluta de Mercè Pacios, una de les nostres noves incorporacions de la plantilla per aquesta propera temporada.