dimarts, 28 de setembre del 2010

Campionat Catalunya CRI Sant Gregori

Alguns dels nostres corredors, també son capaços de fer bons papers sobre la bici de rodes fines, tal i com es va poder comprovar aquest dissabte passat a Sant Gregori, on es disputava el Campionat de Catalunya de Contrarellotge Individual en les categories Júnior, Sènior, Màster-30 i Veterans.

La prova constava de 17 quilòmetres, la distància que separa les poblacions de Sant Gregori i Sant Esteve de Llémena. Un traçat sinuós i quasi sempre en suau pujada que feia mes dura la crono. Fins allà es van desplaçar dos dels nostres corredors, que tot i no disposar de material específic per a la disputa d'una prova d'aquestes característiques, van fer un bon paper.

En júniors, l'Adrià Noguera va completar el recorregut en 6enà posició amb un temps de 26.14''. En Màster-30, Beni Montero va completar el recorregut en 9enà posició amb un temps de 26.23''. Podeu veure un ampli reportatge de fotogràfic a la web de sportimagen.com, d'on hem extret aquestes dues imatges.