dimarts, 9 de febrer del 2010

Calendari Open d'Espanya de Marató

Info: Ocisport.

Es donen ja a conèixer les que les que seran les seus del campionat de marató més important a nivell estatal, el Powerbar Marathon-Open d'Espanya de Marató BTT 2010.

La primera de les proves tindrà lloc a Aguilar de Segarra, a la comarca del Bages, dins la província de Barcelona. Aquesta Marató (Marató de l'Anbaso) es disputarà el 28 de febrer i tindrà 60km i transcorrerà per camins forestals i senders del poble d'Aguilar, de Fals i de Rajadell, uns indrets ja coneguts per la majoria de bikers.

Lliçà d'Amunt, una petita població situada al Vallès Oriental, acollirà el dia 20 de juny la segona prova que serà alhora el Campionat de Catalunya de Bike Marató.

A Cartes (Cantàbria), el dia 11 de setembre, es realitzarà la tercera de les quatre proves del Campionat, amb un recorregut de poc més de 50 km però amb constants desnivells que farà que pugui ser una de les proves més dures del Powerbar Marathon BTT 2010.

I per acabar, la última prova tindrà lloc el 25 de setembre a Paterna del Campo, a Andalusia, i tindrà un recorregut semblant a la passada edició. Aquesta serà la prova (Ruta Sierra de Paterna) més llarga del Campionat, amb 94km i segurament on s'obtindrà la participació més alta, ja que el 2009 es va arribar a més de 1.500 participants. Aquesta prova serà el Campionat d'Espanya de Bike Marató 2010.

En la última edició van ser la corredors sabadellenca Sandra Santanyes i el corredor de l'Escala Marc Trayter els guanyadors del Campionat; i s'espera aquest any la seva participació per tal de revalidar el títol, tot i que els seus competidors no els posaran les coses fàcils.