dimecres, 25 de novembre del 2009

Torna la Volcat

Info: Ocisport

Els dies 2, 3 i 4 d’abril les Terres de Lleida es convertiran en l’immillorable escenari de la Volta a Catalunya per etapes en Btt: la Volcat-Ara Lleida. Després de dos anys sense aquesta competició, Ocisport ha pogut recuperar aquesta emblemàtica prova gràcies al suport d’Ara Lleida, que amb els seus paisatges, camins, corriols i indrets per descobrir seran l’itinerari per on transcorreran les tres etapes que conformen aquesta singular Volta.

La Volcat-Ara Lleida, que serà la primera volta d’aquestes característiques de caràcter internacional, reneix com a prova del màxim nivell però també com una trobada per aquells aficionats al btt que volen posar-se a prova en un ambient esportiu, lúdic i competitiu a la vegada. Tres dies de competició, però també de convivència, emocions i esperit de superació, en la única prova per etapes que es troba dintre del calendari internacional a l’estat i una de les úniques cinc a nivell europeu, i que per tant dóna també punts UCI, per accedir a altres competicions de màxim nivell. Una prova que per les seves característiques, i com ja passava en les seves anteriors edicions, atrau la participació de nombrosos corredors i equips d’arreu i on enguany les inscripcions seran limitades.

La Volcat-Ara Lleida oferirà l’opció de gaudir d’aquest gran esdeveniment esportiu en tres nivells:
-Nivell Competició: destinat a bikers d’elit d’àmbit local, nacional i internacional de categories Èlit, Sub-23/21, Júnior, Master-30 i Veterans en categories masculines, i Èlit i Sub-23 en categories femenines.
-Nivell Open: obert a aquells que disposin de llicència federativa i que vulguin disputar les tres etapes.
-Nivell Popular: per a tots aquells que vulguin fer alguna de les tres etapes i que disposin o no de llicència federativa.

Es tracta d’una Volta a Catalunya en btt oberta a tots els nivells, i on el tancament dels controls serà molt ampli, per donar possibilitats reals a tots els corredors de rodar al seu ritme i passar una bona estona gaudint del recorregut.

La Volcat-Ara Lleida 2010 constarà de 3 etapes consecutives, que transcorreran integrament per les Terres de Lleida. La primera etapa tindrà sortida el 2 d’abril, la segona el 3 d’abril i la tercera el 4 d’abril, en ple període de Setmana Santa. Es per això que hi haurà a disposició de corredors i acompanyants un atractiu programa de visites i activitats que ofereix la zona per gaudir de totes les possibilitats lúdiques, gastronòmiques i turístiques del territori lleidatà.

Les inscripcions seran limitades i s'obriran l’1 de desembre de 2009 a través de la web. Desde l’organització s'oferirà quan s’obri el plaç d’inscripcions la possibilitat de contractar paquets amb allotjament i transport, juntament amb la inscripció a la Volcat-Ara Lleida 2010.