dissabte, 11 de juliol del 2009

Activitat del fi de setmana

Ens trobem a les acaballes d'aquesta primera part de la temporada, però mentre estem a l'espera del Campionat d'Espanya de btt de la setmana vinent a Barcelona, l'activitat de l'equip no s'atura:

Per una banda tenim l'Anbaso de Valls de Torroella, que s'estrena com a seu d’una prova del campionat. Serà sobre un circuit de 31 quilòmetres i 1200 metres de desnivell acumulat que transcorre per zones ideals per a la pràtica de la btt. Molt exigent físicament, però d’una gran bellesa, combina senders i pujades dures, amb trialeres molt llargues. La prova tindrà dos avituallaments, al quilòmetre 12 i 25 del recorregut, i l’habitual esmorzar a l’acabar. Està prevista la presència de corredors com: Joan Llordella, Xavi Martí, Adrià Martí, Jordi Canillas i David Romanos.

Per l'altre banda, es disputa l'ultima prova del Caixa Girona a l'Estartit, que acabarà de decidir els diferent campions del trofeu degà de l'estat, i que a mes, serà el Campionat Gironi de btt 2009. El circuit de 10 quilòmetres, transcorre dins d'una pineda, amb la majoria del seu traçat per corriol, amb una duresa física i tècnica elevada. Està previst que hi assisteixin: Beni Montero, Ramon Rosanas, Àlex Genova, Sergi Cardona i Raquel Serra.