divendres, 30 de setembre del 2011

Fi de setmana doble

Aquest fi de setmana, l'equip estarà present en dues importants curses: El dissabte, Ramon Sagués i Mercè Pacios estaran a Paterna del Campo (Huelva) per disputar el Campionat d'Espanya de Marató. Una cursa de mes de 90 quilòmetres, on la calor i la pols jugarà un factor decisiu de cara al títol que els nostres representants intentaran aconseguir.
L'endemà diumenge, la resta de l'equip estarà a Barcelona per disputar l'ultima prova de la Copa Catalana de btt, disposats a reafirmar la victòria per equips (a mes d'altres d'individuals) en el campionat mes important de les nostres contrades.

dilluns, 26 de setembre del 2011

Powerbar Marató Bonansa

Baixa participació la que es va viure ahir en l'ultima prova de la Powerbar-marathon by Nortwave, que es va celebrar a la petita població aragonesa de Bonansa. L'organització havia preparat un dur circuit de 32 quilòmetres en forma de vuit, al qual s'havia de donar dues voltes i que transcorria totalment per pistes forestals molt diverses, però amb molta pedra i roca. El recorregut estava marcat per dues fortes ascensions, i per la pluja caiguda el dia abans que va deixar bastanta aigua i fang, fet que va causar bastants abandons.

Pel que fa als nostres corredors, van viure la cara i la creu d'aquest esport: La creu en forma d'abandó de Fàbregas al perdre una lentilla, i d'A.MArtí i X.Martí al no trobar bones sensacions per acabar una cursa tant dura. La cara va ser per a la resta de corredors, que van acabar tots ells a dalt del podi: Llordella 2on classificat Elit, Gómez 1er classificat Sub-21, Montero 2on classificat Màster-30, Soley, 3er classificat Màster-30 i Espinosa 2ona classificada Fèmina.

Després de l'anul.lació de la prova de Cantabria, aquest campionat ha finalitzat amb només dues curses disputades, i amb la victòria de Gómez en categoria Sub-21, i la segona plaça de Llordella en categoria Elit, Montero en categoria Màster-30 i Espinosa en categoria Fèmines.

Foto dels guanyadors del campionat. Podeu veure mes fotos, aquí. Classificació de la cursa. Classificació del campionat.

dissabte, 24 de setembre del 2011

Visita a terres veïnes

Aquest fi de setmana l'equip es desplaçarà fins a la petita població de Bonansa (Aragó), per disputar la segona i definitiva prova de la PowerBar Marathon by Northwave. L'escenari d'aquesta batalla esportiva serà els paratges de la Ribagorça Romànica, una zona amb una gran varietat de terrenys i desnivells que ofereix paisatges de gran bellesa natural. L'organització, a càrrec d'Ocisport, ha creat un recorregut de 32 quilòmetres, al qual els corredors hauran de donar dues voltes, i 2.700 metres de desnivell acumulat.

Els millors especialistes de marató es veuran les cares en la pugna per un títol que encara no està decidit, ni en la categoria masculina, ni en la femenina. Pel que fa a l'Ambisist, hi serà present amb Llordella, Fàbregas, Montero, Soley, Espinosa, Gómez, A.Martí i X.Martí.

divendres, 23 de setembre del 2011

dijous, 22 de setembre del 2011

Fotos de Salt

Galeria propietat de Jordi Bautista:


Galeria propietat del CC Bescanó:


Galeria propietat de BiciOci:

dilluns, 19 de setembre del 2011

Copa Catalana Calaf

L'equip continua en plena forma després de l'aturada estiuenca, tal i com es va demostrar ahir a Calaf en el marc de la 6ena prova puntuable per la Copa Catalana de btt. Només amb l'absència de Beni Montero i Adrià Martí, l'equip es va presentar a Calaf disposat a mantenir el liderat de la Copa Catalana, i el resultat va ser molt mes que això, ja que es va aconseguir la victòria, ampliant així l'avantatge sobre el Tomas-Bellès (2on classificat), i deixant el títol practicament sentenciat a falta de la prova final de Barcelona.

A nivell individual, es van aconseguir 5 podis, i en la cursa reina de la jornada (Elit, Sub-23 i Sub-21), el domini de l'Ambisist va ser notori, col.locant els 4 corredors que prenien la sortida dins del Top-10. Les classificacions generals de la Copa Catalana ja estan molt definides, i cal destacar el liderat d'Oriol Ruiz en Cadets, Ever Alejandro Gómez en Sub-21 i Joan Llordella en Elit, liderats que si no hi ha cap contratemps, es ratificaran dintre de 15 dies a Barcelona. També es destacable el fet de que en la classificació individual general, 3 dels 4 primers corredors son de l'Ambisist (Llordella, Sagués i Gómez), i es podria donar el fet de que si Freixer (2on classificat) tingués un mal dia, el podi de la Copa Catalana fos absolutament copat pels nostres corredors....però tot això ja es fer volar coloms, en pocs dies sabrem la resposta. Per ara, podeu veure la classificació de Calaf aquí, i la classificació general aquí. Els resultats dels nostres corredors, van ser els següents:

Cursa 6 voltes:
Joan Llordella - 4rt classificat de la general i 3er Elit
Ramon Sagués - 6è classificat de la general i 5è Elit
Ever Alejandro Gómez - 7è classificat de la general i 2on Sub-21
Aleix Fàbregas - 10è classificat de la general i 7è Elit

Cursa 4 voltes:
Robert Soley - 15è classificat de la general i 12è Màster-30
Àlex Gènova - 26è classificat de la general i 8è Júnior
Mercè Pacios - 54ena classificada de la general i 2ona Fèmina
Núria Espinosa - 74ena classificada de la general i 4rta Fèmina
Xavier Martí - 89è classificat de la general i 22è Veterà-40

Cursa 3 voltes:
Oriol Ruiz - 1er classificat de la general i 1er Cadet
Ramon Rosanas - 9è classificat de la general i 2on Veterà-50

diumenge, 18 de setembre del 2011

Copa Gironina Salt

Exit de participació ahir a la tarda a la Copa Gironina de Salt. L'organització havia preparat un circuit de 40 quilòmetres que es va haver de retallar a instàncies de la federació. Tot i així, els poc mes de 32 quilòmetres que finalmet tenia el circuit de la volta llarga, van ser d'allò mes durs, sense desnivells importants, però un constant puja i baixa enmig de corriols i trialeres que van passar factura a mes d'un corredor. Beni Montero va ser l'unic dels nostres corredors present a la prova, i va finalitzar el 14ena posició i 6è màster-30. Podeu veure les classificacions aquí. Foto gentilesa de Jordi Bautista.

divendres, 16 de setembre del 2011

Activita del fi de setmana

Aquest fi de setmana l'equip estarà present en dues curses: el dissabte a Salt, en un horari poc habitual (les 16:00h) en la segona prova puntuable per la Copa Gironina, i el diumenge a Calaf, en la sisena prova puntuable per la Copa Catalana. El gruix de corredors seran presents a Calaf, mentre que a Salt, només hi haurà Montero.

dimecres, 14 de setembre del 2011

Recta final de la Copa Catalana

La Copa Catalana Internacional de Btt, Gran Premi Massi, recupera la forma en menys de dues setmanes amb la disputa del sisè i penúltim assalt del calendari a la localitat de Calaf, a la comarca barcelonina de l'Anoia. Com l'any passat, aquesta cursa no tanca el certamen, ja que el campionat s'acomiada el proper 2 d'octubre en el marc de la fira dels esports d'aventura Outdoor Sports Experience de Barcelona.

La prova d'aquest pròxim diumenge a Calaf, es disputarà a la zona que tradicionalment ha acollit les edicions anteriors, en un circuit tècnic que presentarà una corda total de 6 quilòmetres. El recorregut discorre per la zona sud-oest del municipi, abraçant punts com el Puig de Sant Sebastià i Sant Martí Sesgueioles.

El GP Massi de Calaf pot resultar decisiu per a la lluita pels títols en les diferents categories, on recordem, l'equip lidera les categories Elit, Cadet i Sub-21. Com és habitual, la jornada de competició quedarà concentrada en la jornada del diumenge 18 de Setembre, amb la sortida de cursa a les 10 del matí per les categories màster-30, veterans i fèmines, mentre a les 12 prendran el relleu les categories Elit masculina, Sots-23, Sots-21 i Seniors. A les 2 de la tarda es durà a terme la cerimònia d’entrega de premis.

diumenge, 11 de setembre del 2011

divendres, 9 de setembre del 2011

Fotos de Bescanó

Galeria propietat de Jordi Bautista:


Galeria propietat de BiciOci:


Galeria propietat de l'organització:

dimecres, 7 de setembre del 2011

Open España Marató Colmenar de Oreja

Decididament, aquest no ha estat un bon fi de setmana "mecanicament parlant" per l'equip. Els nostres corredors mes internacionals, Ramón Sagués i Mercè Pacios, es van traslladar fins a Colmenar de Oreja (Madrid) per disputar l'ultima prova puntuable per l'Open d'Espanya de Marató, prova que també decidia els campions Madrilenys de l'especialitat. Pel davant, 90 quilòmetres de pistes i terreny sec.


Ramon Sagués rodava al capdavant de la cursa fent parella amb Paco Mancebo (a la postre guanyador de la cursa) quan, en el quilòmetre 40, en una baixada el canvi se li va doblegar i enganxar, trencant-li la patilla. Tot i poder reparar-ho, al cap de 10 quilòmetres, li va tornar a succeir el mateix, havent d'avandonar definitivament i dient adéu a una gran oportunitat de guanyar.


La cara de la jornada va ser per a Mercè Pacios, que sense cap tipus de problema, va guanyar la cursa en la categoria femenina, amb mes de mitja hora d'avantatge sobre la segona classificada. Pacios, amb només dues proves de l'Open disputades (i dues victòries), s'ha proclamat subcampiona. Podeu consultar la classificació, aquí.

dimarts, 6 de setembre del 2011

Copa Gironina Bescanó

Mala sort també pels nostres representants en la primera prova puntuable per la Copa Gironina de btt, que es va disputar el passat diumenge a Bescanó. Montero i Gènova van patir similars problemes mecànics amb la cadena quan anaven rodant en les primeres posicions de la cursa i dins del podi de les seves respectives categories. Ambdós corredors van poder reparar les seves montures i acabar la cursa, però ja en posicions molt endarrerides. Podeu consultar la classificació, aquí. Fotos gentilesa de Jordi Bautista.

Beni Montero, 27è classificat de la general i 11è Màster-30

Àlex Gènova, 36è classificat de la generla i 4rt Júnior

diumenge, 4 de setembre del 2011

Anbaso Òdena

El terreny pedregós, la pols i les trialeres tècniques han estat les notes predominants de l'Anbaso d'Òdena que s'ha disputat aquest matí. Una cursa en la qual només hi han estat presents dos dels nostres corredors: Robert Soley, que després trencar i reparar la cadena, ha finalitzat en 85ena posició de la general i 32è Màster-30, i Núria Espinosa, que una vegada mes, ha guanyat en la categoria de fèmines, deixant el campionat practicament sentenciat a falta de dues proves. El campionat continuarà el 12 d'octubre a Fals. Podeu veure els resultats de la cursa aquí. Fotos gentilesa de Bicicat.

Robert Soley

Núria Espinosa

dissabte, 3 de setembre del 2011

Torna l'activitat

Després de l'aturada estiuenca, tornen les curses oficials. Demà arranca la segona part de la temporada amb la disputa de la cinquena prova puntuable de l'Anbaso a Òdena, la primera prova puntuable de la Copa Gironina a Bescanó, i l'ultima prova puntuable per l'Open d'Espanya de Marató a Colmenar de Oreja. L'equip serà present en les tres curses curses amb alguns dels seus corredors.