dimecres, 30 de març del 2011

Entrevistes

Penjem un parell d'entrevistes fetes, instants després de finalitzar la cursa, per Rodamon Cycling Group a la Mercè, el Ramon i l'Alejandro. A la seva web, en podreu trobar d'altres.



dilluns, 28 de març del 2011

Open Giant Santa Perpètua de Mogoda

La primera cursa de l'Open de Barcelona es va disputar ahir a Santa Perpètua de Mogoda, i un cop mes, amb el fang com a gran protagonista. La pluja que va caure fins poc abans de començar les curses, va deixar alguns trams del circuit bastant impracticables. Tot i això, que ja comença a ser un fet habitual aquesta temporada, els corredors de l'equip que van prendre part a la jornada barcelonina, van treure uns resultats mes que destacats. A l'igual que la setmana passada a l'Open Tàctic de Sant Gregori, de 5 corredors, 4 van pujar al podi:


Ramón Sagués, va finalitzar 3er de la general i 3er Èlit
Ever Alejandro Gómez, va finalitzar 6è de la general i 1er Sub-21
Adrià Martí, va finalitzar 20è de la general i 4rt Sub-21


Mercè Pacios, va finalitzar 49ena de la general i 2ona Fèmina Èlit
Núria Espinosa, va finalitzar 73ena de la general i 3era Fèmina Èlit

No disposem de fotografies encara, però si que tenim les fotos dels podies de les curses reines de la jornada, gentilesa de l'organització:

dissabte, 26 de març del 2011

Demà comença l'Open Giant de btt

Demà començarà el Campionat Provincial de Barcelona de btt, conegut popularment com a Open Giant. A l'igual que l'any passat, el campionat s'estrenarà a Santa Perpètua de Mogoda, prova que organitzarà El Cau de la Bici.

Els corredors hauran de fer front al mateix circuit de l'any passat. Un circuit de 8 quilòmetres, molt ràpid, sense dificultats tècniques i que ha rebut alguna modificació a la zona del bosc de la Granja degut a unes obres. Les inscripcions seran al Parc de Valleslona a partir de les 8.30h. Recordeu que aquesta nit canvien l'hora (les 02.00h passaran a ser les 03.00h). Per part de l'equip, hi participaran: Sagués, Pacios, Martí, Gómez i Espinosa.

divendres, 25 de març del 2011

Fotos de Madrid


© Miguel Alvarez


© Pedro Fernández


© Club Cansinos Bike


© Jose Maria Fernandez

dijous, 24 de març del 2011

dimecres, 23 de març del 2011

Open d'Espanya Madrid

L'equip també va tenir representació en la primera prova de l'Open d'Espanya disputada diumenge passat a Madrid, sobre el conegudíssim circuit de la "Casa de Campo". Fins allà s'hi van desplaçar Àlex Gènova que va assolir una 21ena posició entre els Júniors, Ramon Sagués que va finalitzar també 21è entre els Elits/Sub-23, i Mercè Pacios que va entrar en una molt bona 5ena posició entre les fèmines Elit. Podeu consultar totes les classificacion de la prova aquí.

Àlex Gènova

Ramon Sagués

Mercè Pacios

dimarts, 22 de març del 2011

LLiçà d'Amunt a la Copa Catalana

Ocisport ha anunciat que la quarta prova de la Copa Catalana de btt, que s'ha de disputar el 5 de juny i encara no tenia la seu definida, es disputarà a LLiçà d'Amunt, localitat que la temporada passada va acolllir el Campionat de Catalunya de Marató.

dilluns, 21 de març del 2011

Open Tàctic Sant Gregori

La primera prova de l'Open Tàctic de btt que es va disputar el dissabte a la tarda a Sant Gregori, va resultar mes que profitosa per l'equip; cinc van ser els corredors que van prendre part a la cursa i quatre d'ells van pujar al podi.

El circuit, tot i les pluges caigudes entre setmana, estava en bones condicions, però amb el pas dels corredors es va anar deteriorant, i el que en principi eren quatre basses mal comptades, es van acabar convertint en tot un pasteral. Això va tornar a passar factura a la mecànica de mes d'un corredor, tal i com va succeir fa una setmana enrere a Banyoles.

Amb una puntualitat a la qual no estem acostumats començaven les curses a les quatre de la tarda. Els primers en arrancar van ser els Èlits/Sub-23 que havien de donar quatre voltes al circuit. En aquesta cursa hi havia Ever Alejandro Gómez que va mantenir en els primers compassos de la cursa un duel amb Ventura per la victòria. Això li va acabar passant factura i al final va cedir fins i tot la segona plaça en favor de Camps, entrant 3er de la general i 2on Sub-23. També participava aquí Aleix Fàbregas, que després de sortir bastant endarrerit per no tenir graella, remuntava posicions fins a finalitzar 4rt de la general i 2on Elit.

En la segona sortida dels Màsters-30/Júniors, disposats a donar també quatre voltes al circuit, participava Beni Montero, que no va tenir gaire bones sensacions durant la cursa, i patint molt, va poder finalitzar 5è de la general i 5è Màster-30.

Per ultim, en la cursa dels Veterans/Cadets/Fèmines, amb tres voltes per davant, teníem a Oriol Ruiz que va tenir una mes que satisfactòria estrena a terres Gironines, ja que va finalitzar 6è de la general i 1er Cadet. Darrere seu entrava Ramon Rosanas en 8ena posició de la general i 1er Veterà-50, mostrant-se, un cop, mes intractable en la seva categoria.

L'Open Tàctic de btt continuarà dintre de 15 dies, i ho farà ni mes ni menys que a Fornells de la Selva, en la cursa que organitza el nostre club. Podeu consultar totes les classificacions de la jornada aquí. Avui, en comptes de penjar unes fotos d'acció, posarem les dels podis, que be que s'ho valen:


Aleix Fàbregas

Ever Alejandro Gómez

Ramon Rosanas

Oriol Ruiz

Beni Montero

divendres, 18 de març del 2011

Open Tàctic btt

El Campionat regular Gironí de btt, antigament conegut com a Trofeu Caixa Girona, passarà a anomenar-se Open Tàctic. Aquest campionat continuarà amb el format de l'antic Caixa Girona i s'estrenarà demà a la tarda a Sant Gregori. El campionat constarà de 8 proves que son les següents:

19/03 - Sant Gregori
03/04 - Fornells de la Selva
17/04 - Sant Feliu de Guíxols
25/04 - Vilajuïga
29/05 - Cadaqués
12/06 - Figueres
19/06 - Porqueres
26/06 - Llançà

Demà s'espera una gran afluència de corredors a Sant Gregori, ja que la proba també serà el Campionat de Catalunya Universitari. El CC Sant Gregori, ha preparat un circuit de 8 quilòmetres ràpid, divertit i molt explosiu, amb constants però curts desnivells i 100% ciclable, que te 188 metres de desnivell positiu i 177 metres de desnivell negatiu. És un circuit forestal amb molts de corriols i algun tram de pista forestal per facilitar avançaments. Les inscripcions començaran a partir de les 14.30h a la zona de l'urbanització de Can Serra, i les curses es disputaran a partir de les 16.00h. Podeu consultar mes informació de la cursa aquí, i del campionat, aquí. Per part de l'Ambisist, s'espera la presència de Montero, Fàbregas, Rosanas, Gómez i Ruiz.

dijous, 17 de març del 2011

Classificacions rectificades

Els àrbitres de la federació catalana ja han rectificat les classificacions de la Copa Catalana de Banyoles, on entre d'altres afectats, estava un dels nostres corredors: Ever Alejandro Gómez. Així doncs, ja podeu veure les classificacions definitives aquí, on Gómez figura en la posició 45 de la general i 11è Sub-21.

La foto dels àrbitres, on es veu al corredor creuant la meta.

dimarts, 15 de març del 2011

Fotos de Banyoles

Moltes, moltíssimes fotos es poden trobar de la cursa de Banyoles per la xarxa.....com es nota que es la millor cursa que es realitza en el nostre país. Aquí pengem un recull:


© Xavier Vilagran


© Moi Llenas


© Bicioci


© Jordi Bautista


© CC Radikalbikes


© CC Radikalbikes


© CC Xavier Sanchez


© CC Xavier Sanchez


© Levi Garcia


© Angel de Pals

dilluns, 14 de març del 2011

Copa Catalana Banyoles

No gaire afortunada va ser l'estrena de l'equip en la primera prova de la Copa Catalana de btt que es va disputar ahir a Banyoles, sobre un circuit que va haver de ser redissenyat a correcuita el dissabte, degut a les pluges. Tot i el sorprenent bon temps que va presidir la jornada del diumenge, el nombrós fang present sobre el traçat, va provocar moltes avaries i abandons, i els nostres corredors no van ser menys.

Els resultats individuals van ser discrets i per primera vegada en molt de temps, no es va assolir cap podi. Aquesta falta de punts es va traduir en una tercera posició a la classificació per equips. Esperem que els resultats millorin en properes cites i que vagin a mes. De totes maneres, no podem menysprear l'esforç realitzat per tots els corredors, ja que el sol fet d'acabar la prova ja era mes que meritori. Podeu consultar les classificacions de la cursa, aquí. Els resultats dels nostres corredors van ser els següents (fotos propietat de Xavier Vilagran):

En la cursa a 5 voltes:

Joan Llordella, va demostrar que es un dels millors corredors "amateurs" del nostre país, finalitzant en 14ena posició de la general i 12è Elit, plantant cara a tota la legió de corredors professionals estrangers que van ser presents a Banyoles.

Ramon Sagués, va haver de fer els últims quilòmetres de la cursa amb la roda del darrere sense aire. Tot i això, va finalitzar 27è de la general i 18è Elit.

Ever Alejandro Gómez, va finalitzar el 45è de la genera1 i 10è Sub-21, però un error a les classificacions l'ha deixat com a desqualificat. A hores d'ara, l'equip ha presentat una al.legació al respecte.

Aleix Fàbregas, va pagar la novatada en la seva primera cursa de btt d'alt nivell. Va forçar massa la màquina i ho va acabar pagant en l'última volta on es va desfondar, acabant el 52è de la general i 29è Elit.

Adrià Martí, va baixar de la bici després de que un àrbitre UCI li digués que ho havia de fer quan l'Absalon l'avancés. Una decisió que la deixat fora de les classificacions, davant de la sorpresa de tots.

En la cursa a 4 voltes:

Beni Montero, va ser dels pocs corredors content amb la seva actuació, finalitzant en 16ena posició de la general i 8è Màster-30.

Núria Espinosa, també va fer una molt bona cursa, finalitzant 93ena de la general i 5ena fèmina.

Mercè Pacios, també va ser víctima de les avaries, primer amb una punxada i després amb un problema amb la cadena que li va fer perdre molt de temps i tota opció de podi. Tot i això, va poder remuntar fins a la 96ena posició de la general i 6ena fèmina.

Àlex Gènova, no va tenir una bona estrena en la categoria Júnior, i va haver d'abandonar per problemes mecànics en l'ultima volta.

En la cursa a 3 voltes:

Xavi Martí, tot i no estar en forma i arrossegar una tendinitis al colze, va finalitzar el 7è de la general i 6è Veterà-40.

Ramon Rosanas, no va trobar el feeling amb el nombrós fang i va fer una mala cursa, segons les seves paraules, finalitzant el 24è de la general i 5è Veterà-50.

Oriol Ruiz, tampoc es va trobar a gust i va finalitzar 33è de la general i 8è Cadet.

dimarts, 8 de març del 2011

Diumenge comença la Copa Catalana de btt

Info: Ocisport.

El Gran Premi Massi de Banyoles 2011 inaugura enguany una nova edició d’aquesta ja clàssica competició de btt. Alguns dels corredors més destacats del panorama internacional repetiran participació a Banyoles, com Julien Absalon (segon al ranking internacional) que encapçala una llista que arribarà als 500 preinscrits. També han confirmat l’assistència participants de Bèlgica, Holanda, Suïssa, Andorra, França, Finlàndia, Corea, Japó.....així com els millors especialistes espanyols com Iñaki Lejarreta, Sergio Mantecón, Carlos Coloma i Rubén Ruzafa, que sens dubte posaran les coses difícils als corredors foranis. Els diferents equips que prendran part en aquesta prova, considerada una copa del món en petit format, faran també, i com ja és habitual, la protocolària presentació oficial el diumenge abans de l’inici de la prova.

El circuit de Banyoles, organitzat pel Club Ciclista Banyoles, serà com en passades edicions. Amb sortida del Parc de la Draga, els ciclistes hauran de fer front a un recorregut variat d'uns 7 km amb constants canvis de ritme. Es tracta d’un circuit divertit on el ciclista s'ha d'esforçar en tot moment i on el públic pot gaudir de valent veient passar els corredors més de 3 vegades per volta.

El Gran Premi Massi Copa Catalana Internacional també està de celebració ja que enguany celebra el seu 10è aniversari. Aquesta competició s’ha disputat de forma continuada des del 2002 i ha comptat al llarg del seus 10 anys d’història amb la fidelitat de la prestigiosa i reconeguda marca de bicicletes i accessoris MASSI (Casa Masferrer). Un campionat que s’ha anat consolidant any rere any fins a convertir-se en una prova ja indispensable dins el calendari de BTT internacional i on s’han donat cita els millors ciclistes del país i les més destacades formacions estatals i internacionals.

Les seus de Banyoles, Corró d’Amunt i Vall de Lord formaran part, com ve sent habitual en els últims anys, del calendari GP Massi 2011, competició que arrenca aquest 13 de març. Port Ainé, Calaf i Barcelona completaran la resta del calendari.

Per participar a la prova inaugural del GP Massi-Copa Catalana Internacional de Banyoles del 13 de març cal formalitzar la preinscripció on-line abans de l’11 de març.

dimecres, 2 de març del 2011

Vídeos d'Aguilar de Segarra

Vídeo oficial d'Ocisport:


Si voleu veure els primers minuts de cursa, ho peu fer de la ma de Marc Clapés en aquest vídeo:

dimarts, 1 de març del 2011

Powerbar Marató Aguilar de Segarra

Diumenge passat, l'equip Ambisist va fer el seu debut a Aguilar de Segarra, en la primera prova del Powerbar Maratón by Northwave. I la valoració que se'n pot treure es mes que positiva:

Tots els integrants de l'equip van aconseguir finalitzar dins del Top-ten de les seves respectives categories, es van assolir tres podis individuals (Llordella, Pacios i Gómez), i es va guanyar amb escreix la classificació general per equips, tot i que un problema administratiu va deixar l'equip fora de les classificacions. L'organització va adjudicar la victòria a l'equip Tomas-Bellès, però esperem que aquest petit malentès sigui aviat reparat i que les coses tornin al seu lloc.

Podeu veure la classificació complerta de la cursa aquí. Els resultats individuals dels nostres corredors van ser els següents (fotos propietat de Bicicat):

Joan Llordella - 4rt classificat de la general i 3er Elit

Ever Alejandro Gómez - 6è classificat de la general i 1er Sub-21

Aleix Fàbregas - 7è classificat de la general i 5è Elit

Ramon Sagués - 11è classificat de la general i 9è Elit

Beni Montero - 25è classificat de la general i 6è Master-30

Xavi Martí - 59è classificat de la general i 6è Veterà-40

Mercè Pacios - 87ena classificada de la general i 2ona Fèmina

Adrià Martí - 88è classificat de la general i 5è Sub-21

Núria Espinosa - 118ena classificada de la general i 5ena Fèmina