dijous, 29 de juliol del 2010

Fotos de Manresa

Galeria propietat de Bicicat:


Galeria propietat de Sara Arjona:


Galeria propietat de l'ECO Odena:

dimarts, 27 de juliol del 2010

Adrià Noguera a la Copa del Món

L'Adrià continua acumulant experiència internacional, ja que està d'stage amb la Selecció Espanyola disputant les dues proves de la Copa del Mon d'aquest mes de Juliol a Champéry (Suïssa) i Val de Sole (Italia). En aquesta ocasió, l'Adrià ha estat seleccionat juntament amb els júniors Pablo Rodríguez i Antonio Santos, i les fèmines Anna Villar i Rocío Gamonal.
La prova Suïssa es va disputar aquest diumenge passat, i l'Adrià va aconseguir un molt bon resultat, finalitzant en 23ena posició i primer dels tres júniors espanyols. El circuit era molt tècnic, ple d'arrels i trialeres que van veure incrementada la seva dificultat a causa de les pluges que van caure el dia abans de la prova.
A hores d'ara, l'Adrià ja es troba a Val di Sole amb la resta de la selecció, preparant la proba Italiana d'aquest proper cap de setmana. Des d'aquí li desitgem molta sort i que aquestes oportunitats li serveixin de cara al futur per arribar a ser un dels grans del btt del nostre país.

dilluns, 26 de juliol del 2010

Anbaso Manresa

L'activitat no s'atura, i l'Anbaso encara no agafa vacances. Ahir pel matí es va disputar la tercera prova puntuable per aquest campionat a Manresa. Tot i ser en ple juliol, prop de 200 corredors van prendre la sortida per afrontar 31 quilòmetres molt tècnics i revirats.

Pel que fa a l'equip, tenim molt bones notícies, ja que Israel Núñez va guanyar la prova i passa a liderar el campionat. La resta dels nostres corredors també van tenir un paper destacat: Xavi Martí va guanyar en Veterans-40 i Ramon Rosanas també va pujar al podi d'aquesta categoria amb la tercera plaça. Per ultim, tenim a Diego Fernández que va patir problemes mecànics que el van relegar a la 25ena posició elit. Podeu veure la classificació de la cursa aquí (fotos propietat de Bicicat).




divendres, 23 de juliol del 2010

Llordella a la Dolomiti Superbike.

A continuació, penjem la crònica que ha fet en Joan LLordella sobre l'experiència que va viure al participar en una de les curses d'una sola jornada mes dures que es diputen arreu:

Després de participar l'any passat a la CRISTALP, perquè en Xavi Marti me n'havia parlat molt be, vaig decidir que si podia, cada any faria una cursa d'aquest tipus. Aquest any buscant sortir una mica de la rutina, conèixer nous llocs i altres maneres d'entendre el btt, ha tocat la DOLOMITI SUPERBIKE. M'ho vaig passar molt be, tot i que vaig patir molt ja que es molt dura. Vaig anar-hi en autocaravana amb l'Emili i el Toni, dos companys de feina. Tot i que son moltes hores, el viatge va anar de conya. Aixo de l'autocaravana es un xollo; t'atures on i quan vols, pots dormir, estirar les cames….

A les 7.30h i superpuntuals començava la cursa. Jo vaig sortir bastant endavant ja que tenia el dorsal 49 (suposo que per punts UCI). Sort, perquè els meus companys tenien dorsals per sobre del 4000 i no van passar per sota de l'arc de sortida fins 35' després!!!!!. Ja de sortida, pistes i carreteres molt ràpides fins a la primera pujada de 15 quilòmetres. Aquí ja no vaig poder seguir el ritme del grup capdavanter d'unes 20 unitats. Dons res, amb resignació, ubicat en el segon grupet i a aguantar, que les sensacions tampoc eren molt bones. Després, una baixada molt ràpida però amb el terreny "suelto" i unes pistes rodadores molt i molt ràpides. En el meu grupet hi havia un "artista" del Full Dinamix que donava uns relleus a mes de 50 per hora. Amb prou feines podia seguir-li la roda i encara em demanava relleus, ja ja ja, estava jo per això.

A partir del quilòmetre 40, tornaven a venir pujades llargues passant per pistes d'esquí, i el grupet s'anava fragmentant. Vam Atrapar en Tomas Diech (especialista en aquest tipus de curses i campió de França de marató), el tio anava mort i no es posava ni a roda, jo em pensava que plegaria però mes tard em va passar amb el 44 en un lloc on jo anava amb plat petit (el tio va acabar l'11è i em va fotre una bona minutada).

Després 4 hores, el pas dels quilòmetres em van passar factura. Tenia les cames tocades i moltes ganes d'arribar, però el final era força dur i pesat: pujades llargues i molts trams per carretera. Aquí es on vaig veure que els del davant em treuríen una minutada, perquè ells es disputarien la cursa, mentre jo en canvi, només anava a acabar. En els últims quilòmetres, em vaig trobar la única trialera de la cursa i arribada a meta. Al final 21è de la general, amb 5.25' i força tocat de cames. Em van sortir 126 quilòmetres i 3400 metres de desnivell.

La cursa es molt maca i amb un entorn espectacular, però es una altre tipus de btt del que estem acostumats aquí, ja que tot es pista i molta carretera. Els meus companys de viatge també van acabar la cursa i els hi va agradar molt. L'Emili amb 7.05' i en Toni amb 8.15'. L'any vinent repetirem, però encara no sabem on!!!!

dijous, 22 de juliol del 2010

dimecres, 21 de juliol del 2010

Fotos de Barcelona

Curses dissabte tarda. Galeria del CC Serinyà:

Curses diumenge matí. Galeria del CC Serinyà:


Galeria de Ramon Lozano:


Galeria d'Ocisport:


Curses dissabte tarda. Galeria de Sara Arjona:


Curses dissabte tarda. Galeria de l'Oki-Orbea:


Curses diumenge matí. Galeria de l'Oki-Orbea:

dilluns, 19 de juliol del 2010

Campionat d'Espanya Xc (2ª part)

En aquesta segona part de la crònica dels Campionats d'Espanya, tenim la sort de poder continuar donant bones notícies. El dissabte a les cinc de la tarda es reprenien els Campionats amb la cursa de Veterans/Cadets/fèmines(categories inferiors). En la cursa de Veterans, només vam tenir la representació de Ramon Rosanas, que va finalitzar en 13ena posició Veterà-40.


En la cursa dels Cadets, un greu error de marcatge va fer que en els primers compassos de la prova, el grup capdavanter fes un tram del circuit que no havien de fer. En una decisió sense precedents, la organització, juntament amb els representants de les federacions, van decidir suspendre la prova quan ja portaven dues voltes al circuit. La cursa es va disputar de nou l'endemà diumenge a les 11.30 del matí, i aquí va saltar la sorpresa; contra tot pronòstic, l'Alex Gènova es va proclamar Campió d'Espanya dominant la cursa d'inici a fi, culminat així, una excel.lent temporada on ha progressat moltíssim.


Abans d'aquesta cursa, s'havia disputat la dels júniors/màsters/fèmines. Aquí també teníem opcions d'endur-nos el Campionat júnior amb l'Adrià Noguera, però una vegada mes, el seu gran cavall de batalla d'aquesta temporada, l'andalús Antonio Santos, va ser millor i l'Adrià es va tenir que conformar amb el Subcampionat, un gran resultat de totes formes. David Romanos que corria a casa, fa finalitzar el 45è júnior. En màster-30 només vam tenir la presència de Beni Montero que va realitzar una bona cursa acabant en el lloc 20è.




Degut al contratemps dels Cadets, la cursa reina es va veure endarrerida, passant a disputar-se a les 12.30 hores. Això va fer que els corredors acusessin molt la calor, amb mes d'un abandó per aquest motiu. Israel Núñez, que aquí ho compaginava amb el càrrec de seleccionador Català, va finalitzar en una esplèndida 5èna posició i 1er català, després de fer tota la cursa en solitari entre mig de dos grupets. Joan Llordella, també va realitzar una magnífica actuació entrant en el Top-10, un resultat que te molt de mèrit després de disputar el dia abans el Campionat d'Espanya de Policies i Bombers. Per ultim teníem a Cris Bosque, que també va realitzar una gran cursa, acabant en 21èna posició i que per tant sols 19 segons es va quedar fora del podi en categoria Sub-23, tota una llàstima.




Podeu veure les classificacions aquí. Les fotos son del CC Serinyà. La temporada s'atura ara per vacances i es reprendrà al setembre amb les curses que falten per acabar la Copa Catalana i l'Open d'Espanya de marató, on l'equip encara te moltes coses a dir. Des d'aquí volem felicitar a tots els corredors per la seva actuació i sobretot als dos Campions:

dissabte, 17 de juliol del 2010

Bon inici en els Campionats d'Espanya d'Xc

Excel.lent l'inici del Campionat d'Espanya de btt pels corredors de l'equip Ambisist:

Ahir per la tarda es va disputar la prova de relleus per seleccions autonòmiques, on teníem a l'Adrià Noguera englobat dins de la selecció Catalana juntament amb David Lozano, Sandra Santanyes i Marc Trayter. Catalunya no va tenir rival i es va proclamar guanyadora amb quasi 8 minuts d'avantatge sobre la comunitat d'Aragó, segona classificada. L'Adrià va donar el segon relleu i va fer tota la cursa en solitari, després del bon avantatge que li havia deixat David Lozano.

I aquest matí, s'ha disputat la prova reservada als policies i bombers, on Joan Llordella, s'ha proclamat guanyador d'Espanya absolut, defensant als Bombers de Catalunya. Llordella no ha tingut rival i ben aviat ha obert un forat que ha anat administrant durant la cursa. Per darrere seu ha entat un altre català, Oscar Carrasco dels Mossos d'Esquadra.

Aquesta tarda, els campionats continuen amb la prova reservada als Veterans, Cadets i fèmines (categories inferiors). Esperem que demà podem continuar donant bones notícies.

dijous, 15 de juliol del 2010

Fotos de Porqueres

Galeria del CC Serinyà:


Galeria del CC Serinyà:


Galeria d'en Jordi Bautista:


Galeria de Bicioci:

dimecres, 14 de juliol del 2010

Ultim dia d'inscripcions per Barcelona

Recordem que avui a les 20:00 hores finalitza el període per formalitzar la inscripció per poder participar en els Campionats d'Espanya de btt que es celebraran aquest fi de setmana a la capital catalana. Per poder fer-ho, us heu de posar en contacte amb la federació catalana a través del seu telèfon: 93 301 24 44, o a través del següent correu electrònic: secretaria@ciclisme.cat.

dimarts, 13 de juliol del 2010

Anbaso Valls de Torroella

La forta calor i un terreny molt sec, han estat els trets més destacats de la segona prova puntuable pel circuit Anbaso, celebrada diumenge passat a Valls de Torroella. La cursa ha estat encapçalada des de bon començament per Fèlix Martínez, que ha fet valdre el seu gran moment de forma. Darrera seu s'han anat alternant Xavi Bosch (Tomàs Bellès), Israel Nuñez (Ambisist) i Guillem Muñoz (Pocara). Finalment la segona posició ha estat per Nuñez i la tercera per Bosch.
Pel que fa als resultats de l'equip, han estat mes que satisfactoris, amb 4 podis de 5 possibles. La classificació de la cursa la podeu veure aquí. Els nostres corredors van creuar la meta en les següents posicions (fotos propietat de Bicicat):

Israel Núñez, 2on de la general i 1er Elit.

Cris Bosque, 6è de la general i 1er Sub-21.

Diego Fernández, 15è de la general i 5è Elit.

Xavi Martí, 23è de la general i 2on Veterà-40 .

Ramon Rosanas, 24è de la general i 3er Veterà-40.

dilluns, 12 de juliol del 2010

Caixa Girona Porqueres

Ahir diumenge es va donar per finalitzat a Porqueres el campionat mes veterà de l'estat, que després de 20 edicions, se li presenta un futur incert amb la desaparició del seu màxim patrocinador. El calendari gironí es prendrà unes vacances fins al proper mes de setembre quan començarà la Copa Gironina.

Els corredors es van trobar amb unes condicions molt dures degut a l'intens sol i a les altes temperatures que a primera hora del matí ja sobrepassaven els 30º, i que durant les curses, van moure's entre els 35-40º a l'ombra. Trobareu totes les classificacions aquí. Els resultats dels nostres dos corredors que hi van assistir, van ser els següents (fotos de Jordi Bautista):

Beni Montero, 6è de la general i 6è màster-30

Alex Genova, 6è de la general i 3er Cadet

dissabte, 10 de juliol del 2010

Demà Porqueres i Valls de Torroella

Demà els corredors, podran fer els seus últims tests abans del Campionat d'Espanya de la setmana vinent a Barcelona. L'equip es dividirà en dos i serà present en l'ultima prova puntuable pel Caixa Girona de btt a Porqueres, i en la segona prova puntuable perl circuit Anbaso a Valls de Torroella.

dijous, 8 de juliol del 2010

Adrià Noguera a l'Europeu

Bona actuació de l'Adrià Noguera en la prova juvenil de l'Europeu de btt que es va disputar ahir a Haifa (Israel). l'Adrià que va ser seleccionat per la Federació Espanyola juntament amb l'andalús Antonio Santos (els dos màxims dominadors de la categoria a Espanya), va finalitzar en la 14ena posició a 10'25'' del guanyador, el suís Roger Walder. El podi el van completar l'Italià Maximilian Weider, a 37", i l'holandés Michiel Van der Eijden, a 52". Noguera va fer una cursa molt regular, mantenint-se sempre entre els 15 primers, tot i sortir des de la part posterior de la graella. El seleccionador Espanyol, Cristóbal Sánchez, declarava que - Haig de felicitar als dos nois per la seva actitud en cursa, perquè sempre han estat ficats en la proba i han tingut un gran comportament -.

dimarts, 6 de juliol del 2010

diumenge, 4 de juliol del 2010

Caixa Girona Mont-Ras

Ahir per la tarda, es va disputar a la localitat baixempordanesa, la penúltima prova puntuable pel Trofeu Caixa Girona, i que a mes, era el Campionat Provincial d'enguany. Les curses es van endarrerir una hora per poder esquivar la forta calor que feia. El circuit, estava totalment sec, fet que feia aixecar molta polseguera que va provocar mes d'una caiguda a les baixades.

Els dos corredors gironins de l'equip, van prendre part a la prova disposats lluitar pel títol, hi no ens podem queixar dels resultats:

Beni Montero, va quedar 2on classificat de la seva cursa i 1er Màster-30, proclamant-se Campió Provincial.

Alex Genova, va quedar 6è classificat de la seva cursa i 2on Cadet, quedant Subcampió Provincial.

El calendari Gironí, arriba a la recta final amb l'ultima cursa que es disputarà diumenge vinent a Porqueres. Després de les vacances d'estiu, el calendari es reprendrà amb una nova edició de la Copa Gironina. Totes les classificacions de la prova, les podeu veure aquí. Properament enllaçarem algunes galeries fotogràfiques (fotos propietat del CC Serinyà).

Foto de tots els Campions Gironins del 2010.

divendres, 2 de juliol del 2010

dijous, 1 de juliol del 2010