dimarts, 28 d’abril del 2009

Campionats de Catalunya 2009

Ja han sortit publicades les dates i la seu dels Campionats de Catalunya de btt d'enguany. Info, Ocisport:

L'Estació de Port Ainé i la Diputació de LLeida aposten aquest any 2009 per un gran esdeveniment del mountain bike a les Terres de Lleida. Amb un format doble de la competició amb el mateix cap de setmana, s'esperen més de 600 participants d'arreu de Catalunya dels dies 20 i 21 de juny.

Programa:

Campionat de Catalunya XC: Dissabte 20/06/09
16:00h. 1a sortida (fèmines, juniors, cadets, master 30, 40, 50 i 60)
18:00h. 2a sortida (elit i sub 23)

Campionat de Catalunya DH: Diumenge 21/06/09
10:00h. Primera mànega
12:00h. Segona mànega
(Comptarà la millor de les dues baixades)
Els entrenaments pel DH es realitzaran el dissabte dia 20. Més endavant es concretaran els horaris dels entrenaments del dissabte i els detells del circuit.

dilluns, 27 d’abril del 2009

Open Giant Cardona

Els pitjors pronòstics es van complir ahir a Cardona. Els ciclistes es van trobar amb un dia molt fred i amb un cel amenaçador que tot i que de bon mati encara aguantava, just en el moment de començar la cursa, va començar a descarregar. Al principi era una pluja fina, però a mesura que anaven passant els minuts es va anar intensificant i al final va caure un bon xàfec que va deixar el circuit bastant enfangat. Aquestes dures condicions, van fer tirar enrere a mes d'un, i la participació va ser bastant fluixa.Tal i com havíem anunciat, els integrants de l'equip que hi van pendre part, van ser els següents: (les classificacions completes aquí)

Cris Bosque: 4rt de la general i 1er Sub-21
David Romanos: 30è de la general i 8è Junior
Adrià Martí: 50è de la general i 15è Junior
Jordi Canillas: abandó per lesió. Es va fer una petita ruptura fibrilar que el tindrà uns dies de baixa. Des d'aquí li donem ànims i li desitjem una ràpida recuperació.

Cris Bosque, un corredor que de ben segur li espera un futur prometedor dins del mon de les dues rodes. Foto gentilesa de Bicixtremteam.

dissabte, 25 d’abril del 2009

Fi de setmana lliure

Tot i que aquest fi de setmana està farcit de probes ciclistes (marxes, pedalades i altres competicions) l'equip Ambisist no te prevista la seva presència en cap competició. Només alguns corredors que segueixen l'Open de Barcelona, es desplaçaran fins a Cardona on demà s'hi disputarà la tercera prova puntuable. Així doncs, s'espera que hi assisteixin els Juniors Canillas, Martí i Romanos....i potser alguna altre sorpresa d'última hora. Els hi desitgem sort, ja que segurament la necessitaran perquè les previsions, un cop mes, tornen a ser de pluja.

dilluns, 20 d’abril del 2009

Fotos de Flix


Cris Bosque


Joan Llordella


Erik Diaz


Beth Serrano


Àlex Gènova


Ramon Rosanas


David Romanos


Marc Casellas


Adrià Noguera


Mercè Tusell


Diego Fernández


Beni Montero


Sergi Cardona


Adrià Martí


Arnau Rota


Jordi Canillas


Xavi Martí

diumenge, 19 d’abril del 2009

Copa Catalana Flix

Ja tornem a ser a casa després del viatge d'aquest fi de setmana a terres de la Ribera d'Ebre, concretament a Flix, on s'ha disputat la tercera prova puntuable per la Copa Catalana de btt, amb doble sector: el dissabte per la tarda la contrarellotge i el diumenge pel matí la cursa de rally. La cursa s'ha disputat sota la perfecta organització del CC Flix, sobre un circuit llarg, sense grans dificultats tècniques i molt ràpid, on es formaven grupets que feien anar amb el ganxo posat a mes d'un corredor. Destacar també que tot i la amenaça de tempestes durant els dos dies, al final no ens vam mullar, cosa que es d'agrair després de les pluges caigudes aquest darrers dies.

Els nostres corredors han aconseguit uns resultats molt iguals els dos dies, uns resultats que no passaran a la història del club, donat que només s'ha aconseguit un sol podi en la categoria Sub-21, a càrrec de Cris Bosque. Per equips s'ha assolit la segona posició a les dues jornades, per darrere del Massi, que augmenta l'avantatge al capdavant de la classificació general, amb la qual cosa guanyar la Copa Catalana per equips se'ns posa molt difícil. Només un canvi radical a la segona fase del campionat pot capgirar la situació, una empresa molt difícil donada la qualitat dels corredors de l'equip vallesà.

Contrarellotge de dissabte
La crònica oficial i les classificacions complertes, les trobareu aquí. Els resultats dels nostres corredors han estat els següents:

Joan Llordella: 11è de la general i 7è Elit
Cris Bosque: 18è de la general i 2on Sub-21
Adrià Noguera: 35è de la general i 5è Junior
Marc Casellas: 46è de la general i 9è Junior
Beni Montero: 49è de la general i 4rt Master-30
Diego Fernández: 58è de la general i 9è Master-30
Arnau Rota: 72è de la general i 15è Master-30
Xavi Martí: 75è de la general i 7è Master-40
Jordi Canillas: 78è de la general i 13è Junior
Ramon Rosanas: 88è de la general i 11è Master-40
David Romanos: 118è de la general i 21è Junior
Mercè Tusell: 113ena de la general i 4rta Fèmina
Adrià Martí: 134è de la general i 25è Junior

Cursa de diumenge
La crònica oficial i les classificacions complertes, les trobareu aquí. Els resultats dels nostres corredors han estat els següents:

Joan Llordella: 9è de la general i 7è Elit
Cris Bosque: 14è de la general i 2on Sub-21
Erik Diaz: 18è de la general i 13è Elit
Adrià Noguera: 12è de la general i 10è Junior
Marc Casellas: 19è de la general i 14è Junior
Beni Montero: 26è de la general i 12è Master-30
Diego Fernández: 36è de la general i 18è Master-30
Jordi Canillas: 45è de la general i 19è Junior
Arnau Rota: 50è de la general i 27è Master-30
David Romanos: 61è de la general i 24è Junior
Mercè Tusell: 63ena de la general i 5ena Fèmina
Adrià Martí: 81è de la general i 28è Junior
Beth Serrano: 87ena de la general i 11ena Fèmina
Ramon Rosanas: 7è de la general i 5è Master-40
Àlex Gènova: 17è de la general i 4rt Cadet
Sergi Cardona: 38è de la general i 12è Cadet
Xavi Martí: abandó


Podi Sub-21.....properament penjarem mes fotos i vídeos.

divendres, 17 d’abril del 2009

Demà cap a Flix

Ja està tot a punt perquè demà la pràctica totalitat de l'equip es desplaci fins a Flix per disputar una nova prova de la Copa Catalana de btt. El punt de trobada dels corredors serà Santpedor, i des d'allà s'iniciarà el viatge conjunt fins a terres tarragonines. L'equip estarà allotjat a Vinebre, una població a 7 Km de Flix, on està prevista l'arribada al voltant de la una del migdia. Tot seguit entrenament al circuit, dinar i la disputa de la crono per la tarda. I praticament sense temps de fer res mes, a sopar i a recuperar forces per disputar la cursa l'endemà matí. Esperem que no hagi plogut gaire per allà i el circuit no estigui gaire enfangat.

dijous, 16 d’abril del 2009

Torna la Copa Catalana

Info: Ocisport

Flix (Tarragona) acollirà aquest fi de setmana la tercera prova puntuable pel Gran Premi Massi - Copa Catalana Internacional, on arriba liderant el campionat el corredor gironí Marc Trayter (Commençal-Northwave) amb 351 punts i el segueix de prop Israel Núñez (Massi) amb 339 punts. En la categoria femenina, és Anna Villar (Massi) la que es vestirà a Flix amb el maillot de líder, ja que amb 440 punts lidera la classificació femenina, tot i que la segueix de molt aprop la corredora del Cemelorca-Trek Sandra Santanyes amb 438 punts. Així doncs, sembla que la cita de Flix, amb prova doble, serà determinant per la classificació general del Campionat.

Enguany aquesta serà una de les tres proves dobles del campionat i acollirà el dissabte a la tarda una contrarellotge de 5'3km i el diumenge la prova de rally, al circuit anomenat "Bassa de les Clotxes". El traçat serà semblant al de l'any anterior però amb algunes millores, afegint zones més tècniques a un circuit molt ràpid de 9'2km i amb 185m de desnivell per volta.

La zona de sortida serà al Camp de Futbol de Flix i els horaris seran els següents:

Dissabte 18 d'abril:
12.00 h. a 16.00 h. Inscripcions i control de firmes
16.30 h. Sortida CRI
18.30 h. Entrega premis

Diumenge 19 d'abril:
8.00 a 09.30h. Inscripcions
10.00h. 1ª Sortida
12.00h. 2ª Sortida
14.00h. Entrega de premis

A la web del CC Flix hi trobareu tota la informació al respecte.

dimecres, 15 d’abril del 2009

Mes fotos de Sant Joan

I aquí teniu les galeries fotogràfiques senceres de la "duatló" de Sant Joan les Fonts, gentilesa de CC Serinyà, Radikalbikes i Xavier Vilagran.

BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing

BubbleShare: Share photos - Find great Clip Art Images.

BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing

dimarts, 14 d’abril del 2009

Fotos de Sant Joan les Fonts

Les fotos son gentilesa de Xavier Vilagran.

Beni Montero


Adrià Noguera


Marc Casellas


Erik Diaz


Raquel Serra


Sergi Cardona



Ramon Rosanas


Diego Fernández

dilluns, 13 d’abril del 2009

Caixa Girona Sant Joan les Fonts

Duríssima jornada la que s'ha viscut avui en terres garrotxines. Després de les pluges caigudes aquest darrers dies, el circuit havia quedat impracticable degut a la gran acumulació de fang, i l'organització sense pensar-s'ho ni un moment, ni l'ha rectificat, ni l'ha retallat, convertint-lo en una autèntica duatló.
A l'igual que els corredors que diumenge van acabar la Paris-Roubaix, avui els que han acabat aquesta cursa, també es poden considerar uns autèntics herois.
No disposem encara d'imatges de la cursa, però així que surtin, les penjarem. Les classificacions de totes les categories les trobareu aquí. Els resultats dels integrants de l'equip que hi han pres part, han estat els següents:

Erik Diaz: abandonament
Marc Casellas: 2on de la general i 1er Junior
Diego Fernández: 6è de la general i 4rt Master-30
Beni Montero: 8è de la general i 6è Master-30
Adrià Noguera: abandonament
Ramon Rosanas: 5è de la general i 4rt Master-40
Sergi Cardona: 24è de la general i 7è Cadet
Raquel Serra: 53ena de la general i 3ª Fèmina

dimarts, 7 d’abril del 2009

Tancat per vacances

Aquesta setmana, el blog tanca per vacances de setmana santa. No serà fins el proper dilluns amb la disputa del Caixa Girona de Sant Joan les Fonts que hi haurà noves notícies......

Bones vacances ! (els que en tingueu......)

dilluns, 6 d’abril del 2009

Imatges curioses


L'equip està molt conscienciat amb la protecció del medi ambient, i per això, l'última adquisició han estat aquestes fundes biològiques i biodegradables per les carpes.


S'ha de carregar fins dalt el dipòsit de combustible abans d'afrontar una cursa....


Que algú m'expliqui com s'ho ha fet aquest tio per posar el peu aquí dins, deu meu!! (foto verídica de la sortida de l'Open d'Espanya de Cordoba)

diumenge, 5 d’abril del 2009

Open Giant La Molsosa

Tal i com havíem dit, poca representació avui a la Molsosa. Només han pogut acabar la proba Jordi Canillas (21è de la general i 6è Junior) i David Romanos (29è de la general i 9è Junior)
Per altre banda, mala sort per la família Martí que han hagut d'abandonar en les seves respectives curses: l'Adrià ha destalonat el tubeless a la primera corba del circuit, i en Xavi ha trencat la cadena a l'ultima baixada quan ja tenia un peu al podi en Master-40.
El circuit era bastant dur físicament, i es caracteritzava per tenir dos sectors ben diferents: primer una llarga ascensió, i segon un descens per una trialera pedregosa on s'havia d'anar amb molt de compte d'agafar la traçada bona. Encara no tenim imatges de la proba, però les classificacions de totes les categories les podeu trobar aquí.

dissabte, 4 d’abril del 2009

Activitat del fi de setmana

Poca serà l'activitat de l'equip per aquest fi de setmana: només hi ha en joc la segona prova puntuable per l'Open de Barcelona a la Molsosa que es disputa demà i que nomes s'hi presentaran els corredors juniors que segueixen el campionat. Trobareu tota la informació de la prova a la web del club organitzador. Esperem que tinguin sort i facin una bona actuació.
La cursa que si entrava en el calendari de l'equip, però que no s'hi ha assistit per raons pressupostaries (perquè de ganes no en faltàven) era la segona prova puntuable pel campionat d'Espanya de Marató que s'ha disputat avui mateix a Tenerife. Assistir a una prova a les Illes Canàries suposa un gran esforç econòmic que en aquets temps que estem vivim, no es pot assumir. I de fet, el mateix li deu haver passat a la majoria de corredors, perquè l'assistència ha estat molt baixa tractant-se d'una prova de nivell nacional (tot just una seixantena de participants). Les classificacions ja han sortit, si hi doneu un cop d'ull comprovareu la poca assistència de corredors, la majoria dels quals eren autòctons.

dijous, 2 d’abril del 2009

dimecres, 1 d’abril del 2009

Fotos de Fonells

Aquí tenim un recull de fotos dels corredors que van prendre part a la dura prova de Fornells. Lamentablement no hi ha fotos de tots, els nostres espies gràfics no van fer be la seva feia, je je je.....les fotos son gentilesa de Cristina Lloret, CC Radikalbikes, CC Serinyà i Trafack bikes.


Graella de sortida de la cursa Junior i Master 30: Beni Montero - Marc Casellas - Diego Fernandez


Marc Casellas


Beni Montero


Erik Diaz


Adrià Martí


Ramon Rosanas


Àlex Gènova


Raquel Serra


Podi Juniors: Joan Quintana - Marc Casellas - Jordà Cullell


Podi Master-30: Beni Montero - Jose Caldas - Victor M. Ubeda